Burnley havittelee joukkueeseensa vielä mitat täyttävää keskushyökkääjää Watfordiin myydyn Andre Grayn tilalle.

The Times kertoo, että Burnley ykköskohde on Leedsin Chris Wood. 25-vuotias uusiseelantilainen voitti viime kaudella Mestaruussarjan maalipörssin 27 osumalla. Timesin tietojen mukaan Burnley on valmis pulittamaan miehestä 15 miljoonaa puntaa eli noin 17 miljoonaa euroa.

Siihenkin on jo varauduttu, ettei Leeds suostu myymään Woodia. Kakkoskohde on nimittäin Deportivo La Coruñan Florin Andone. 24-vuotias romanialainen iski viime kaudella La Ligassa 12 maalia. Andonesta Burnley on Timesin mukaan jo tehnyt 13 miljoonan euron tarjouksen. Andonen lisäksi (jos Woodia ei saada) Burnley haluaisi Lorientin Abdul Majeed Warisin, mutta hänelle pitäisi vielä saada työlupa. Syyskuussa 26 vuotta täyttävä Waris viimeisteli viime kaudella Ranskan pääsarjassa yhdeksän maalia.

Keskushyökkäysasto ei ole ainoa, jota Burnley pyrkii vahvistamaan. Times tietää kertoa, että Hull on hylännyt Burnleyn tekemän kymmenen miljoonan punnan (11 miljoonaa euroa) tarjouksen keskikenttäpelaaja Sam Clucasista.