Kahdeksankertainen olympiavoittaja Usain Bolt on joutunut perumaan osallistumisensa Manchester Unitedin ja Barcelonan legendojen kohtaamiseen Old Traffordilla 2. syyskuuta. Peruutus johtuu pikajuoksutähden jalkavammasta, jonka hän koki Lontoon MM-kisojen toiseksi viimeisenä kisapäivänä, 4×100 metrin viestijuoksufinaalissa.

30-vuotias jamaikalainen on elinikäinen Manchestester Unitedin kannattaja, ja hänen oli määrä pelata hyväntekeväisyysottelussa yhdessä muun muassa Edwin Van der Sarin, Paul Scholesin ja Phil Nevillen kanssa.

100 ja 200 metrin juoksun maailmanennätysmies hyvästeli kilparadat yleisurheilun MM-kisoissa elokuussa. Jäähyväisistä tuli kuitenkin erilaiset kuin oli suunniteltu. Sadalla metrillä Boltin oli tyytyminen pronssimitaliin ja vihoviimeinen juoksu katkesi jo parinkymmenen metrin jälkeen jamaikalaisen takareisivammaan.

Bolt julkisti torstaina Twitter-tilillään röntgenkuvia jalastaan, mutta poisti kuitenkin kuvat nopeasti. Hän esitteli kuvat epäilyjen hälventämiseksi ja kertoi, että vammasta toipuminen kestää noin kolme kuukautta.

– En yleensä julkista diagnoosejani yleisölle, mutta valitettavasti jouduin kuuntelemaan epäilyjä loukkaantumisestani. En ole ikinä huijannut fanejani millään tavoin ja halusin koko sydämestäni juosta MM-kisoissa vielä kerran faneilleni, Bolt kirjoitti.

Lähde: BBC