[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

 

Tottenham – Chelsea
Sunnuntaina 20.8 klo 18.00
Valioliiga

Valioliigan ystäviä hemmotellaan jo uuden kauden toisella kierroksella, kun yhteen ottavat Tottenham ja Chelsea. Sunnuntain huippukamppailusta ei tunnetta puutu, sillä yhteen ottavat viime kauden suvereeni mestari sekä täksi kaudeksi kärkikahinoihin ennustettu Spurs.

Kotijoukkue Tottenham on esiintynyt ylikuumentuneilla siirtomarkkinoilla erittäin tyynesti. Joukkue ei ole ostanut yhtään ”isoa kalaa”, vaan luottaa runkomiehistöönsä vahvan viime kauden jälkeen. Joukkueen suurimpina tähtinä ovat maalitykki Harry Kane, Dele Alli sekä maalivahti Hugo Lloris.

Monissa ennakkoveikkailuissa Tottenhamia veikataan jopa Valioliigan voittajaksi. Tuttu valmentaja (Mauricio Pochettino) sekä yhteen hitsautunut joukkue voikin yllättää monet. Vielä näin alkukaudesta myöskään Mestarien liigan ottelurasitus ei vielä vaikuta. Kausi alkoikin loistavasti, kun avauskierroksella Newcastle kaatui komeasti 2-0.

Hallitsevalla mestarilla Chelsealla kausi alkoi täysin päinvastoin, kun se koki avauskierroksella kotitappion viime kausien heikoimmalle vierasjoukkeelle Burnleylle. Toki tappiota edesauttoi Gary Cahillin punainen kortti jo 14 minuutin pelin jälkeen sekä Cesc Fàbregasin ulosajo vielä ottelun loppupuolella. 2-3-kotitappio oli kaikesta huolimatta pahin mahdollinen aloitus uudelle kaudelle.

Diego Costa on valmentaja Antonio Conten koirankopissa, eikä oletettavasti pelaa minuuttiakaan tämän kauden sinipaidoissa. Real Madridista saapunut Álvaro Morata vaikuttaa hieman köykäiseltä paikkaajalta. Lisäksi aivan ennen kauden alkua Nemanja Matic siirtyi Manchester Unitediin. Chelsea hävisi myös kauden avanneen Community Shield -ottelun Arsenalia vastaan, ja hieman haiskahtaakin siltä että kuluvasta kaudesta voi muodostua yllättävänkin vaikea.

Tottenham on selvähkö ennakkosuosikki paremman yleisvireen ja joukkueen yhtenäisyyden vuoksi. Pelataan ohi vierasjoukkueesta.

Poissaolot

Chelsea lähtee sunnuntain kamppailuun pahasti vajaamiehisenä. Sivussa ovat edellisellä kierroksella ulosajon ottaneet Cahill, Fàbregas sekä loukkaantumisen vuoksi Tiemoué Bakayoko, Eden Hazard sekä Pedro Rodríguez, jotka ovat kaikki todennäköisesti sivussa kyseisestä pelistä. Tottenhamilla kokoonpanohuolia ei ole, joukkue pääsee todella hyvässä iskussa Chelsean kaatoon.

Arvio

Vaikka Contea pidetäänkin yhtenä tämän hetken parhaimpana valmentajana, Tottenhamin Pochettino on tässä otteluparissa niskan päällä. Chelsea on vaarassa toistaa katastrofikauden, joka tuli edellisen mestaruuden jälkeen. Ainakin kaikki ennusmerkit ovat ilmassa. Pochettino on saanut rakentaa omaa juttuaan Tottenhamissa jo pitkään ja tulokset alkavat näkyä kentällä.

Tottenham -1 (Tottenham voittaa vähintään kahdella maalilla)
Kerroin 3.75

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]