Sir Geoff Hurstin mielestä Wayne Rooneya ei pidä kutsua takaisin Englannin maajoukkueeseen. 31-vuotias hyökkääjä on saanut Evertoniin siirryttyään vahvan alun kaudelle tehtyään kaksi maalia kahdella ensimmäisellä kierroksella.

Rooney on myös Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalikuningas. The Three Lionsin toistaiseksi ainoan maailmanmestaruuden hattutempullaan vuonna 1966 ratkaissut Hurst ei siitä huolimatta usko enää konkarin kykyihin.

– Hän ei pelannut viime kaudella säännöllisesti Manchester Unitedissa. Jos et pelaa säännöllisesti seurassasi, sinun ei pitäisi edustaa maajoukkuetta. Se on minun mielipiteeni. Hän ollut yksi tämän maan parhaista pelaajista, mutta vanhana sitä menettää terävyyttä. Uskon hänen aikansa Englannin paidassa olevan ohi, Hurst totesi Sky Sportsille.

Hurst uskoo Rooneyn tarvitsevan kokonaisen hyvän kauden päästäkseen takaisin maajoukkueeseen.

– Jos hän pärjää puolet kaudesta hyvin ja tekee maaleja, hän voisi neuvotella itseään maajoukkueeseen, mutta sitten on vielä se kauden toinen puolisko. Hänen paluu saattaisi olla jopa häiriötekijä. Erityisesti, jos he pelaavat hyvin, maajoukkuelegenda lisäsi.