[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Chelsea – Everton
Sunnuntaina 27.8 klo 15.30
Valioliiga

Sunnuntain iltapäiväkamppailussa kohtaavat Chelsea ja Everton. Ottelusta ei tunnetta puutu, sillä molemmat on rankattu kauden ennakoissa kärkikuusikkoon. Evertonia on jopa veikkailtu niin sanotuksi mustaksi hevoseksi, joka voi onnistuessaan yltää jopa neljän parhaan joukkoon. Tästä saatiinkin jo viitteitä viime maanantaina, jolloin Everton pelasi upean 1-1-tasapelin Manchester Cityä vastaan.

Wayne Rooneyn paluu kotiin on ollut hienoa seurattavaa. Rooney iski jälleen maalin Cityn verkkoon ja näyttäisi olevan todellisessa huippuiskussa. Everton vaikuttaa olevan erittäin vakuuttavassa kunnossa, mutta pientä epävarmuutta tuo torstai-illan Eurooppa-liigan ottelu. Aikaisempia kausia muistellen kaikilla brittiseuroilla ei ole europelien jälkeen kotimaan liigassa aina kulkenut kovin hyvin.

Chelsea näyttäisi löytäneen otteen pelistään. Huono alkukausi sai käänteen parempaan kun viime sunnuntaina joukkue haki tärkeän 2-1-vierasvoiton Tottenhamista. Päävalmentaja Antonio Conte näytti kentän laidalla taas omalta itseltään villeine tuuletuksineen. Chelsea pääsee otteluun tuoreemmilla jaloilla, mikä voi kääntää vaakakuppia isäntien suuntaan.

Arvio

Jalkapalloromantikko haluaisi nähdä Evertonin haastavan tosissaan Valioliigan suurseurat, mutta järjellä ajateltuna ajatus on vaikea. Yksittäisessä ottelussa voi tapahtua mitä vain. Jos Evertonin puolustus onnistuu pelaamaan jälleen yhtä stabiilisti kuin tähänkin asti, maaliton tasapelikään ei olisi yllätys. Edelliset kaksi kohtaamista ovat menneet Chelsealle murskalukemin 8-0! Everton on kuitenkin muuttunut paljon viime kauteen verrattuna, ja vastaavanlaisia murskajaisia tuskin nähdään tällä kertaa.

Chelsea – Everton X
Kerroin 4.65

Maalien määrä alle 1.5
Kerroin 3.55

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]