Siirtohuhut Alexis Sánchezin ympärillä ovat jonkin verran laantuneet viime aikoina. Nyt kuuluu taas Manchester Cityn suunnalta.

The Times kertoo verkkosivuillaan, että City ei ole luopunut Sánchez-jahdista. Lehden mukaan Cityssä pohditaan tällä hetkellä 50 miljoonan punnan (noin 55 miljoonaa euroa) tarjouksen tekemistä. Aikaa on enää noin viikko, sillä siirtoikkuna umpeutuu kuun vaihteessa.

Arsenalin kanta on tähän asti ollut se, ettei Sánchez ole myytävänä. Ei vaikka mies ei tekisi Gunnersin kanssa jatkosopimusta. Eli Arsenal mieluummin pitää chileläisen riveissään tämän kauden ajan ja päästää hänet ensi kesänä ilmaiseksi muualle kuin myy hänet tässä vaiheessa kesää.

Timesin tietojen mukaan City-manageri Pep Guardiola ei ole vielä täysin tyytyväinen ryhmäänsä, vaikka rahaa on tänä kesänä palanut jo 244,3 miljoonaa euroa uusiin hankintoihin. Sánchez olisi hyökkäyspäähän se puuttuva palanen. Puolustukseen Guardiola haluaisi West Bromin Jonny Evansin.

Myyntipuolellakin on tapahtumassa. City on Timesin mukaan lähellä Wilfried Bonyn myymistä Swanseaan. Swansea on tehnyt hyökkääjästä 10 miljoonan punnan arvoisen tarjouksen. City haluaisi pelaajasta 12 miljoonaa. Patrick Roberts on puolestaan siirtymässä lainalle Celticiin.