Valioliigakauden kolmas kierros käynnistyy huomenna. Lauantain kiinnostavimpiin otteluihin lukeutuu Manchester Unitedin ja Leicesterin välinen kohtaaminen.

Mitä odotat Man United-Leicester -peliltä, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva?

– Man United on saanut unelma-alun kauteen. Joukkueen vahvistukset näyttävät menneen nappiin. Romelu Lukaku kärjessä on monipuolisen vaarallinen ja toinen hankinta, Nemanja Matic, on löytänyt paikkansa. Näyttäisi siltä, että tämä uusi kaksikko on myös nostanut Paul Pogban uuteen lentoon.

– Unitedin materiaalikin näyttää vahvalta. Aika nimekkäitä jätkiä jäi edellisessäkin ottelussa penkille. Leicester puolestaan vaikuttaa taas aika vahvalta, mutta kyllä ennakolta United on selvä suosikki.

Omaa suosikkijoukkuettasi Englannin Valioliigasta et ole koskaan piilotellut: Arsenal. Gunners matkustaa sunnuntaina Anfieldille Liverpoolin vieraaksi. Mitkä ovat odotuksesi?

– Maaleja odotan. Näin juuri tilaston, jossa oli laskettu Liverpoolin ja Arsenalin viimeisten viiden kohtaamisen maalimääräkeskiarvo: se oli 4,4 maalia. Veikkaan, että samalla polulla jatketaan. Pelissä tulee olemaan vauhtia.

– Itse uskon, että kärkijoukkueet ratkaisevat paremmuutensa nimenomaan top 6 -joukkueiden keskinäisissä peleissä. Turhia pistemenetyksiä tulee varmasti kaikille, joten keskinäisissä peleissä ratkaistaan. Arsenalin pitää siis lähteä hakemaan voittoa. Ja uskon, että se on myös mahdollista. Tosin Liverpool näytti oman vaarallisuutensa keskiviikkona, kun joukkue pudotti Hoffenheimin kelkasta Mestarin liigan play-offeissa.

Viihdyttävä sunnuntai siis luvassa?

– Varmasti. Liverpoolin ja Arsenalin väliset kohtaamiset ovat harvoin tylsiä. Enkä usko, että nyt tulee poikkeusta.

Liverpool-Arsenal on nähtävissä vapaasti Viasatin Superviikonlopun tarjonnassa monen muun huippujalkapallo-ottelun lisäksi. Ohjelmiston näet tästä.