Italian Serie A -joukkue Sampdoriassa pelaava Dennis Praet on herättänyt otteillaan useiden valioliigajoukkueiden kiinnostuksen. Newcastlea on pitkään pidetty suosikkina voittamaan kilpailun pelaajasta, mutta nyt The Times uutisoi, että Everton on edennyt siirron kanssa.

Sampdorian on kerrottu asettaneen pelaajalleen noin 20 miljoonan euron hintalapun ja Evertonin uskotaan olevan valmis kyseinen summa 23-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta maksamaan.

Praet on tehnyt debyyttinsä Belgian maajoukkueessa 20-vuotiaana. Viime aikoina hänellä on ollut hankaluuksia mahtua maansa kivenkovaan miehistöön mukaan, mutta useat odottavat, että hyvät otteet Italiassa ovat avaamassa hänelle uudestaan portit maajoukkueeseen.

Everton on hankkinut tämän kesän siirtoikkunan aikana jo Gylfi Sigurdssonin, Wayne Rooneyn, Jordan Pickfordin, Davy Klaassenin, Sandro Ramirezin, Michael Keanen, Cuco Martinan ja Henry Onyekurun. Pitkä lista voi pian saada jatkoa Praetista.