[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Liverpool – Arsenal
Sunnuntaina 27.8 klo 18.00
Valioliiga

Sunnuntai-illan huippukamppailuna nähdään Liverpoolin ja Arsenalin välinen kamppailu. Molemmat joukkueet pyrkivät Valioliigassa neljän parhaan joukkoon, mutta tällä kaudella samaa tavoittelevat useammatkin seurat. Sekä Liverpool että Arsenal saavat taistella todella kovaa saavuttaakseen tavoitteensa.

Liverpool on keskellä omituista siirtodraamaa. FC Barcelona on tarjoamassa Philippe Coutinhosta jopa 150 miljoonaa euroa, mutta Liverpool ei ole halukas mymään. Samaan aikaan Coutinho kärsii ”selkävammasta” ja on ollut kauden avausotteluista sivussa. Tilanne on erikoinen ja se ei voi olla näkymättä joukkueen pelissä. Edellisellä kierroksella tuli hyvin nihkeä 1-0-voitto Crystal Palacesta. Viikolla Liverpool kuitenkin varmisti paikkansa Mestarien liigan lohkovaiheeseen voittamalla Hoffenheimin komeasti 4-2-lukemin.

Arsenalilla ei mene paljon paremmin. Viikonloppuna tuli 0-1-tappio Stoken vieraana ja avauskierroksella joukkue kaatoi vaivoin Leicesterin lukemin 4-3. Arsène Wenger saanee jälleen kritiikkiä faneilta ja paine kasvaa varmasti elleivät tulokset pian muutu. Iloa tuottaa varmasti tuore hankinta Alexandre Lacazette, joka on aloittanut kauden pirteästi. Voidaankin sanoa että joukkue on pelaajiston tasolta erittäin laadukas, mutta valmentajapuolella antaa tarpeettoman paljon tasoitusta.

Poissaolot

Liverpoolilta puuttuu todennäköisesti siirtohaluja puhkuva Coutinho. Loukkaantumisia kummallakaan joukkueella ei merkittävästi ole. Liverpool tosin pelasi keskiviikkona Hoffenheimia vastaan, joten kokoonpanoja kannattaa tarkailla.

Arvio

Jürgen Klopp on Liverpoolin valmentajana mennyt Wengerin ohitse. Liverpool pelaa Kloppin näköistä futista ja joukkue raataa sekä varsinkin juoksee kentällä. Viime kaudella Liverpoolin pelaajilta loppui bensa tammikuussa, mutta etenkin näin alkukaudella Liverpoolin peli on parhaimmillaan. Joukkue kaipaisi kovasti Coutinhon upeita ratkaisuja kentällä, tai hänen myymisestään tulevia rahoja uuden tähden hankkimiseen.

Arsenalilla on ollut vaikeuksia saada kone käyntiin näin kauden alla, ja vaikeudet todennäköisesti jatkuvat vielä pitkään. Kotimenestyksen kautta pelattava voitto tuntuu tässä vaiheessa houkuttelevalta.

Liverpool – Arsenal X
Kerroin 3.75

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]