Tom Cleverley kuuluu nykyään Watfordin vakiokokoonpanoon. Ennen siirtymistään Vicarage Roadilla hän on edustanut Evertonia ja suurseura Manchester Unitedia, jonka riveissä hän voitti muun muassa Valioliigan vuonna 2013.

Englannin maajoukkueeseenkin aikanaan Old Traffordilla kuulunut Man United -kasvatti päätti kuitenkin vuonna 2015, että hänen uransa kannalta olisi järkevää siirtyä muualle ja osoitteeksi valikoitui Everton. Nyt Cleverley muisteli lähtönsä syitä Telegraphille.

Sir Alex [Fergusonin] lähtö ei tullut kannaltani hyvään paikkaan. Pelasin hyvin hänen alaisuudessa, mutta sitten tuli [David] Moyesin kausi ja se oli todella vaikeaa aikaa ja siitä alkoi lumipalloefekti.

– Ajat eivät olleet vaikeita vain minulle vaan koko seuralle. Olimme viiden tai kuuden kierroksen jälkeen keskikastissa ja paine alkoi kasautua.

Lähtö kasvattajaseurasta ei ollut Cleverleylle helppoa, mutta nykyään hän pystyy käsittelemään aihetta.

– Asia ei vaivaa minua enää. Unitedista lähteminen tuolloin oli paras ratkaisu urani kannalta.

– Nyt olen Watfordissa ja rakastan pelata täällä. Näen itseni täällä vielä usean vuoden päästä.