Valioliigaan täksi kaudeksi palannut Newcastle on etsinyt koko kesän ajan riveihinsä uutta maalivahtia. Alkukesän huhuissa liikkunut Pepe Reina osoittautui Harakoille saavuttamattomaksi, ja toistaiseksi Newcastlen maalia on vartioinut Rob Elliot.

Nyt muun muassa De Telegraaf kertoo, että Newcastle on kiinnostunut Hollannin maajoukkuemaalivahti Jeroen Zoetista. Aiemmin kesällä Zoetin perässä oli myös Portugalin suurseura Benfica, ja myös Crystal Palacen uskotaan miestä havittelevan.

Saadakseen Zoetin joukkueeseensa Newcastle olisi Read Newcastlen mukaan valmis luopumaan toisesta hollantilaistorjujasta Tim Krulista.

Ongelmallista on kuitenkin Zoetin seuran PSV Eindhovenin hintapyyntö, joka on saanut maalivahdin tuohtumaan. De Telegraafin mukaan Zoet suuttui, koska PSV ei suostu myymään häntä kohtuulliseen hintaan. Tällaisesta oli suullisesti sovittu, kun Zoet solmi PSV:n kanssa jatkosopimuksen vuonna 2015.

Crystal Palacen ja Newcastlen uskotaan olleen valmiita maksamaan 26-vuotiaasta veräjänvartijasta 5-6 miljoonaa euroa, mutta PSV pyytää pelaajastaan noin kaksinkertaista hintaa. Korkeasta hintapyynnöstä johtuen Zoetin toivoma valioliigasiirto uhkaa jäädä haaveeksi.