West Bromwich ilmoitti hankkineensa Ranskan suurseura PSG:stä keskikenttäpelaaja Grzegorz Krychowiakin kauden mittaisella lainasopimuksella. 27-vuotias Puolan maajoukkuepelaaja kertoo, että kiinnostuneita oli muuallakin.

– Sain paljon tarjouksia Espanjasta ja Italiasta, mutta West Bromwich on kunnianhimoinen seura ja täällä on hyvä ilmapiiri, keskikentän pohjalla yleensä nähtävä Krychowiak kertoo seuran kotisivuilla.

45 A-maaottelua pelannut Krychowiak siirtyi PSG:hen vuosi sitten Sevillasta, jossa hän voitti Eurooppa-liigan kaksi kertaa peräkkäin. Puolalainen valittiin kummallakin kaudella Eurooppa-liigan kauden tähdistöjoukkueeseen. Saman kunnian hän sai kaudella 2014-2015 myös La Ligassa. PSG:ssä peliaikaa ei kuitenkaan tullut toivotulla tavalla.

Ennen siirron virallista julkistusta WBA ja Krychowiak hassuttelivat Twitterissä. Ensin seuran hassutteli kirjoittamalla Krychowiakille näin:

– Mihin sinä teet sopimuksen, Grzegorz?

– Älkää viitsikö, kaverit… Tiedätte kyllä, mihin minä siirryn, Krychowiak vastasi.

– Okei, anna meille viisi minuuttia, jotta voimme #JulkistaaKrychowiakin (#AnnounceKrychowiak), seura päätti keskustelun.

Grzegorz Krychowiak

@GrzegKrychowiak

West Bromwich Albion

@WBA
Who are you signing for, Grzegorz? 👀

#WBA
Come on guys... you know who I am joining! ➡ #WBA 😆

Sky Sportsin mukaan West Bromwich halusi liittää lainasopimukseen myös osto-option, mutta PSG:lle tämä ei sopinut.