Valioliigan siirtoikkuna sulkeutui torstain ja perjantain välisenä yönä. Tästä huolimatta Chelsean pelaajalista voi vielä muuttua, sillä Espanjassa siirtoja voi tehdä vielä tämän päivän ajan.

Luonnollisesti suurta vaihtuvuutta Antonio Conten miehistöön ei ole odotettavissa, mutta lähinnä yhden pelaajan tulevaisuus kiinnostaa todella kovasti, sillä Diego Costa on koko kesän jatkuneista huhuista huolimatta edelleen lontoolaisseurassa kirjoilla.

28-vuotias hyökkääjä ei ole osallistunut joukkueensa tapahtumiin viime keväisten Valioliigan mestaruusjuhlien jälkeen. Chelsea-valmentaja on ilmoittanut Costalle, ettei Espanjan maajoukkuepelaajalle ole käyttöä Stamford Bridgellä.

Costa itse tahtoo siirtyä vain ja ainoastaan Atlético Madridiin, mutta seurojen väliset neuvottelut ovat todella monimutkaiset. Madridilaisilla on yllättävän suuri etu neuvotteluissa siihen nähden, että he ovat ostajan asemassa. Syynä tähän on sekä pelaajan lähtöhalut että Chelsean myyntihalut, jotka ovat yleisesti tiedossa.

Seuraamme neuvotteluiden etenemistä tiiviisti.