Chelsea sai aivan siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä haluamansa. Danny Drinkwater siirtyi lontoolaisseuraan Leicesteristä.

Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen, mutta lehtitietojen mukaan puhutaan 35 miljoonan punnan (38 miljoonaa euroa) kaupasta. 27-vuotias Drinkwater allekirjoitti Chelsean kanssa viisivuotisen sopimuksen.

Drinkwaterista tuli Chelsean kesän kuudes hankinta. Blues onnistui vahvistamaan kesän aikana rivejään Willy Caballerolla, Antonio Rüdigerillä, Tiemoué Bakayokolla, Álvaro Moratalla, Davide Zappacostalla ja Drinkwaterilla.

Drinkwater on Manchester Unitedin kasvatti. Hänen uransa lähti kunnolla nousuun vasta vuoden 2012 jälkeen, kun hän oli siirtynyt Leicesteriin. Toissa kaudella Drinkwater osoitti tasonsa suurseuroille, kun hän pelasi merkittävässä roolissa Leicesterin mestaruuskaudella. Hyvät otteet poikivat myös pari kutsua maajoukkueeseen.

Drinkwater tarjoaa Antonio Contelle lisää leveyttä keskikentän keskustaan. Englantilainen taistelee peliajasta Cesc Fàbregasin, N’Golo Kantén ja Bakayokon kanssa.