Bournemouthin puolustaja Charlie Daniels myöntää, että hän saattaa jatkossa käyttää vieläkin useammin “lupaansa ampua”.

Daniels avasi maalinteon hurjalla vasemman jalan kudillaan viime viikonlopun tappio-ottelussa Manchester Cityä vastaan. Pallo upposi verkkoon ylärimaa nuollen, ja komea osuma on vahva ehdokas Valioliigan kuukauden maaliksi.

– Se oli erittäin hyvä maali, ja oli mukavaa, kuinka tilanne päättyi. Pallo pomppi kivasti, ja olin juoksemassa sitä kohti, joten ajattelin laukoa, Daniels kertaa.

– Olen tehnyt pari hyvää maalia, mutta tuo oli ehdottomasti paras tähän mennessä. Ehkä minun pitäisi ampua hieman useammin, jos kaikki päättyy tuolla tavalla. Jos pallo tulee minulle tuolla tavalla, niin miksi ei?

Front Page Football

@FrontPgFootball
GOAL OF THE SEASON?! Complete wonder strike from @afcbournemouth's Charlie Daniels over the weekend vs @ManCity. 😍 #FPFootball #FPFisPL #PL

– Me haluamme pelata taitavaa jalkapalloa, uskon kaikkien tietävän sen. Joskus jos tulee paikka, niin vain lauo. Jos ei lauo, ei tee maaleja, joten jos paikka tulee, on täysi lupa ampua.

Bournemouth on hävinnyt tämän kauden kaikki kolme liigaotteluaan, mutta Danielsin mielestä joukkue taisteli hyvin Pep Guardiolan miehistöä vastaan.

– Luulen meidän ymmärtävän, kuinka hyvä kokonaissuorituksemme oli. Tarvitsemme hieman aikaa sulatella tapahtunutta ja aiomme käydä sitä läpi. Siitä pelistä voi ottaa paljon positiivisia asioita mukaan.

Daniels mainitsee hyvinä asioina muun muassa joukkueen päättäväisyyden ja taistelutahdon sekä halun panna kroppa likoon.

Lähde: Bournemouth Echo