West Ham oli valmis maksamaan siirtoikkunan viime päivinä seuran ennätyssumman Portugalin maajoukkueen keskikenttämiehestä William Carvalhosta, mutta kauppa jäi lopulta toteutumatta. Sporting Lissabon ei osoittautunut miksikään helpoksi neuvottelukumppaniksi.

Jo aiemmin kerrottiin Carvalhon harmistuneen seurajohtoon, kun tämä oli joidenkin huhujen mukaan nostanut hintapyyntöä, vaikka hinnasta oli jo alustavasti päästy sopuun.

Varsinainen hämmennys Lontoossa kuitenkin syntyi, kun Sportingin viestintäjohtaja Nuno Saraiva väitti lauantaina, ettei seura ollut ikinä vastaanottanut West Hamilta tarjousta. Saraiva haukkui myös West Hamin varapuheenjohtaja David Sullivania ”valehtelijaksi” ja ”loiseksi”.

Nyt West Ham aikoo aloittaa Nuno Saraivaa vastaan oikeustoimet kunnianloukkauksesta. Varapuheenjohtajan poika David Sullivan Jr kirjoitti asiasta Twitterissä.

West Ham sanoo, että heillä on Carvalhosta tehdystä tarjouksesta kirjallisia todisteita.

David Sullivan sanoi aiemmin viikolla, että West Ham halusi saada siirron valmiiksi Deadline Dayna.

– Ei ole mikään salaisuus, että teimme Sporting Lissabonin William Carvalhosta seuran ennätystarjouksen. Valitettavasti se tarjous vain hylättiin pari viikkoa sitten, Sullivan sanoi.

– Myöhään eilen illalla (siirtotakarajapäivänä) Sporting Lissabon otti meihin yhteyttä hyväksyäkseen alkuperäisen tarjouksen. Valitettavasti yhteenotto tuli liian myöhäisenä ajankohtana, eikä meillä ollut enää aikaa järjestää pelaajan lääkärintarkastusta.

– Me seurana emme olleet valmiita maksamaan pelaajasta sellaisia rahoja ilman asianmukaista lääkärintarkastusta.