1970-luvulla Chelseaa neljän kauden ajan kipparoinut ja myöhemmin neljällä kaudella joukkueen apuvalmentajana toiminut Ray Wilkins ei säästele omaa seuraansa kritiikiltä, kun puheeksi tulee eräs tämän kesän pelaajakauppa. 60-vuotiaan Wilkinsin mielestä Nemanja Maticin myynti Manchester Unitediin oli huonoin kauppa, jonka hän on Chelsealta koskaan nähnyt.

29-vuotias serbialainen oli tärkeä lenkki Chelsean mestaruusryhmän keskikentällä, mutta Blues myi hänet Unitediin 40 miljoonan punnan (43,73 miljoonan euron) siirtosummalla. Matic on ottanut Unitedissa välittömästi johtavan roolin.

– Se oli huonoin näkemäni kauppa, en muista kuollaksenikaan vastaavaa, Wilkins totesi Sky Sportsille.

– Kaveri oli Chelsealle elintärkeä kentän keskustassa N’Golo Kantén kanssa, voitti seurassa mestaruuden ja yhtäkkiä myymme hänet pahimmalle kilpailijalle. Sanon ”myymme”, koska olen Chelsean kannattaja ja puhun suoraan sydämestäni.

– En ymmärrä, miksi päästimme Nemanjan lähtemään. Hän oli meillä loistava. Jo lyhyessä ajassa olemme nähneet, kuinka hänen läsnäolonsa sallii Paul Pogban tehdä, mitä hän haluaa, Wilkins päivittelee.