West Ham ei saanut siirtomarkkinoilta haluamaansa, kun se ei päässyt sopimukseen Portugalin maajoukkueen keskikenttäpelaajan William Carvalhon siirrosta Sporting Lissabonin kanssa. Siirron kariutuminen on johtanut värikkääseen sanasotaan, sillä West Ham väittää Sportingin vitkastelleen ratkaisunsa kanssa, kun taas portugalilaisseuran mukaan se ei koskaan edes saanut West Hamilta tarjousta.

West Ham on luvannut toimittaa tekemästään tarjouksesta todisteita, mutta niitä odotellessa seuran urheilutoimenjohtaja Nuno Saraiva on antanut palaa. Saraiva kutsui West Hamin toista omistajaa ”valehtelijaksi” ja ”loiseksi”. Saraivan mukaan West Ham -johdon kommentit olivat ”älypornoa, joka sopisi paremmin aikuisviihteeseen”.

West Ham vastasi tähän kertomalla, että se aloittaa oikeustoimet Saraivaa vastaan kunnianloukkauksesta.

Nyt Sportingin puheenjohtaja Bruno de Carvalho on osoittanut, että hänkin osaa lyödä vyön alle. Carvalhon mauttomat kommentit eivät jääneet lainkaan kakkoseksi Saraivalle.

– Missä ne todisteet ovat? Tietysti seurat ovat tehneet tiedusteluja. Olen saanut niitä melkein kaikista pelaajistani, Carvalho jyrisi Sporting TV:n haastattelussa.

– West Hamin kannattajat kutsuvat herra Sullivania ja hänen veljeään dildoveljeksiksi. Ne viestinviejät, ne loukatut neitsyet, West Hamin puheenjohtaja… Meidän täytyy kertoa totuus.

West Hamin johtoporras ei halua kommentoida Saraivan ja Carvalhon loanheittoa tässä vaiheessa.

Sporting Lissabon ei vaikuta juuri nyt kovinkaan helpolta kauppakumppanilta, sillä myös Leicester epäonnistui hankkimaan pelaajan Sportingista. Keskikenttäpelaaja Adrien Silvan siirtopaperit saapuivat Leicesterille liian myöhään, ja niinpä se ei ehtinyt toimittaa allekirjoitettua sopimusta FA:lle ajoissa.

Lähteet: FourFourTwo ja Independent