Arsenal-legenda Tony Adamsin mielestä Arsène Wengerin olisi pitänyt jättää seura toukokuussa. Tykkimiesten entinen kapteeni uskoo ranskalaismanagerin tehneen virheen solmittuaan vielä kahden vuoden jatkosopimuksen.

– Arsènen olisi pitänyt lähteä toukokuussa. Sitä voi sanoa, että hänelle voi antaa kaksi vuotta lisää, koska hän niin halusi. Minun henkilökohtainen mielipiteeni on kuitenkin se, että hänen olisi pitänyt lähteä Chelsea-voiton jälkeen. Tämä tulee päättymään kyyneliin, Adams kritisoi Islington Gazettelle.

Wenger päätti viime kaudella kautensa FA Cupin voittoon. Samalla joukkue jäi ulos Mestarien liigassa ensimmäistä kertaa ranskalaisen aikakaudella.

Adams työskenteli liki 10 vuotta Wengerin alaisuudessa, mutta kiistää oppineensa valmentajalta mitään merkittävää.

– Opettiko hän minulle mitään? Ei. Opettiko hän minua puolustamaan? Ei. Arsène ei ole oikeastaan valmentaja. Uskon, ettei hän siitä syystä halunnut myöskään pitää minua. Sanoin taannoin myös haastattelussa, ettei valmentaminen ole Arsénen vahva puoli.

Arsenal on hävinnyt kolmesta ensimmäisestä valioliigaottelustaan kaksi. Joukkue kohtaa viikonloppuna kotikentällään Bournemouthin.