[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Stoke – Manchester United
Lauantaina 9.9 klo 19.30
Valioliiga

Lauantai-ilta huipentuu Valioliigan osalta Stoke-Manchester United-otteluun. United on aloittanut kautensa mykistävällä tavalla; kolmesta ottelusta kasassa on kolme voittoa murskaavalla maalierolla 10-0. Stoke on avannut kautensa hyvin ”stokemaisesti”, kolmen ottelun jälkeen tilillä on voitto, tasapeli ja tappio.

Kotijoukkue Stoken tähtihetki tällä kaudella osui jo toiselle pelikierrokselle, kun se kaatoi Arsenalin kovan taistelun jälkeen 1-0. Kovana kotijoukkueena tunnettu Stoke on hieman menettänyt kotitaikaansa, mutta missään nimessä se ei luovuta millekään joukkueelle helpolla kolmea pistettä. Vahvat kotiesitykset ovat perusta sarjassa säilymiselle.

Manchester Unitedin kolmen ottelun voittoputki hämää hieman, sillä vastassa ei ole vielä ollut yhtään niin sanottua isoa seuraa. Joukkue on kaatanut alkukaudella West Hamin, Swansean ja Leicesterin. Vaikka Stoke on astetta kovempi vastus, ei sekään ole kuin korkeintaan ylemmän keskikastin joukkue. Jos United haluaa näyttää edelleen vahvimmalta joukkueelta mestaruutta ajatellen, sen pitäisi naarata ottelusta helpohko voitto. Niin hyvässä iskussa ”punaiset paholaiset” ovat olleet.

Poissaolot

Stokelta sivussa jatkavat edelleen Ibrahim Afellay, Stephen Ireland sekä Julien Ngoy. Manchester Unitedilta puuttuvat vastikään uuden sopimuksen tehnyt Zlatan Ibrahimovic, Ashley Young, Marcus Rojo sekä Luke Shaw. Poissaoloistaan huolimatta Unitedin leveä materiaali takaa laadukkaan kokoonpanon illan otteluun.

Arvio

Stoken kotikenttäetu tasaa voimasuhteita sen verran, että alkukaudelta tuttua maalijuhlaa tuskin nähdään. Viimeisen kahden vuoden aikana joukkueet ovat päätyneet kolmesti tasatulokseen ja Stoke on kotikentällään pystynyt jopa voittoon. Tällä kertaa United on kuitenkin valmiimpi pakka heti alkukaudesta ja voittanee ottelun maalin tai kahden erolla. Joukkueen hyökkäyspään tekeminen on vain niin laadukasta juuri tällä hetkellä Marcus Rasfordin ja Romelu Lukakun johdolla.

Manchester United -1 ( ManU voittaa yli yhdellä maalilla)
Kerroin 2.40

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]