[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]
Manchester City – Liverpool
Lauantaina 9.9 klo 14.30
Valioliiga

Valioliiga palaa maaottelutauolta herkkukamppailun kanssa, kun Manchester City saa vastaansa huikeaa alkukautta pelanneen Liverpoolin. Philippe Coutinhon päällä myrskynnyt siirtodraama näyttää tulleen tällä erää päätökseensä, joten Liverpoolilla pitäisi olla todella iskukykyinen joukkue syksyn matseihin.

Manchester City on aloittanut kautensa kohtalaisen mukavasti, mutta jokin tekemisessä ei vielä ole kohdallaan. Ennen taukoa pelattu ottelu Bournemouthin vieraanakin ratkesi vasta loppuhetkillä 2-1-voittoon. Joukkueesta puuttuu tällä hetkellä jotain, ja Pep Guardiola haluaisi varmasti löytää ja ratkaista puuttuvan elementin mahdollisimman pian.

Liverpool on nousemassa parin hiljaisemman kauden jälkeen kiusaamaan isompiaan oikein toden teolla. Paikka Mestarien liigassa, sarjataulukon toinen sija ja ennen kaikkea energinen, iloinen peli on miellyttänyt monen fanin silmiä alkukaudesta. Joukkue on organisoitu todella hyvin, ja vaikka etenkin avauspuolikkaalla Liverpool pelaa aggressiivisesti ja vauhdilla kohti vastustajan maalia, on omaan päähän mennyt vain maali per peli. Tehtyjen maalien keskiarvo puolestaan on sarjan toiseksi kovin Manchester Unitedin jälkeen, 2,67 maalia ottelua kohden.

Poissaolot

Isänniltä poissa on ainoastaan Ilkay Gündogan, eli City pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. Liverpoolilla sivussa nimimiehistä on Adam Lallana. Coutinhon kokoonpanotilanne kannattaa tarkistaa vielä ottelupäivänä, mutta näillä näkymin tähtipelaaja palaa pelaavaan kokokoonpanoon.

Arvio

Manchester Cityn kotikenttäetu tasoittaa otteluparia huomattavasti. Jos ottelu pelattaisiin Liverpoolin kotikentällä, odotettavissa olisi huima rynnistys avausjaksolla. Nyt ottelu pelattaneen kuitenkin Cityn komennossa, ja Liverpool yrittää nopeilla pallonriistoilla ja vastahyökkäyksillä voittaa ottelun. Maaliodotusarvo kasvaa normaalia suuremmaksi. Liverpool on ollut jopa hieman yllättäen niskan päällä edellisissä otteluissa, etenkin kotonaan.

Maalien määrä yli 3.5
Kerroin 2.25

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]