Mestaruussarjassa pelaava Barnsley sai torstaina viimeisen vahvistuksen siitä, että Englannin liiga (EFL) on hylännyt Swansean Oli McBurnien lainasiirron. Asiasta kerrotaan Barnsleyn verkkosivuilla.

Siirto julkistettiin elokuun viimeisenä päivänä siinä uskossa, että se oli saanut sinettinsä ja 21-vuotias hyökkääjä pelaisi Barnsleyn väreissä kauden 2017–18. Hallinnollinen prosessi ei kuitenkaan täyttänyt sääntövaatimuksia.

– Olemme luonnollisesti äärimmäisen pettyneitä, mutta kunnioitamme Englannin jalkapalloliigan päätöstä ja kiitämme heitä kommunikaatiosta koko prosessin ajan, toimitusjohtaja Gauthier Ganaye toteaa tiedotteessa.

– Oli osoitti valtavaa intohimoa tulla pelaamaan Barnsley FC:n riveihin, ja sitä voi vain ihailla. Loppujen lopuksi tällä päätöksellä on suurin vaikutus häneen. Olemme pettyneitä, mutta ymmärrämme, että vaikka pelaaja valikoitui seuran merkittäväksi kohteeksi yli kaksi kuukautta sitten, emme pystyneet yrittämään rekisteröintiä ennen takarajapäivän viimeisiä hetkiä.