Entinen huippupelaaja Omar Milanetto vihjaa, että Watfordin entisestä hyökkääjästä M’Baye Niangista voi tulla jonakin päivänä 100 miljoonan euron mies.

Ranskalainen Niang vietti viime kauden toisen puoliskon Vicarage Roadilla, kun hänet lainattiin Milanista. Mies teki kaksi maalia 11 ottelussa, mutta ei saanut kesällä pysyvää sopimusta seuraan.

Hornetsin kerrotaan tehneen viiden miljoonan punnan tarjouksen, joka ei italialaisseuralle kelvannut. Niang väitti itse, ettei hän edes olisi halunnut palata Englantiin – sen sijaan hän siirtyi lainalle Torinoon.

– Jos Niang tajuaa 23 vuoden iässä sen, että hänen on kasvettava ja Toro voi olla hänelle todellinen käännekohta, silloin hänestä voi tulla yksi Serie A:n parhaista hyökkääjistä, Genoan kykyjenetsijänä toimiva Milanetto toteaa Squawkalle.

– Hän voi myös olla seuraava pelaaja, joka on oikeutettu 100 miljoonan euron ulosostopykälään, koska olen nähnyt hyvin harvoja hänen kaltaisiin pelaajia – teknisesti ja fyysisesti.

Milanetton mukaan Niangilta löytyy lahjakkuutta, näyttävyyttä ja fyysistä voimaa. Tämä murtaa puolustuksia tekniikallaan ja voimallaan, ja kaiken lisäksi pystyy pelaamaan laiturina, kärjen alapuolella tai piikissä.

– Hänellä oli huikeat kuusi kuukautta meidän kanssamme (Genoassa) vuonna 2015. Toivottavasti hän ei nyt heitä sitä kaikkea pois viimeisen 18 kuukauden vaikeuksien jälkeen.

Lähde: Hertfordshire Mercury