Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on antanut 17-vuotiaalle Ben Woodburnille uuden lempinimen.

Liverpoolia edustava Woodburn nousi otsikoihin viime viikonloppuna, kun hän viimeisteli MM-karsinnoissa Walesin upean 1–0-voittomaalin Itävallan verkkoon.

Kolme päivää myöhemmin hän tuli jälleen vaihdosta sisään ja teki esityön Hal Robson-Kanun osumaan 2–0-voittopelissä Moldovaa vastaan.

– Kuulin jonkun sanovan ”Walesin prinssi” – rakastan sitä! Sanoin sen kaksi kertaa tänä aamuna… En osaa sanoa, pitääkö hän siitä kovin paljon, Klopp kertoo Liverpoolin verkkosivuilla.

– Se oli fantastista. Me kaikki tiedämme, ja ehkäpä me tunnemme Benin parhaiten, että hän on suoriutunut loistavasti jo meidän riveissämme. Pre-seasonilla alku oli vaikea. Se ei ollut kovin helppoa, eikä hän kyennyt suoriutumaan samalla tavalla kuin aiemmin, hän jatkaa.

– Mutta kahden tai kolmen viime viikon aikana hän on esiintynyt todella hyvällä tavalla. Näin pelit, ja hänellä oli iso vaikutus. Se on erittäin harvinaista 17-vuotiaan pojan kohdalla, joten se on todella kiva tarina.

Klopp uskoo Woodburnin nousevan pelaamaan säännöllisesti edustusjoukkueessa, mutta sitä ei tehdä liian nopeassa aikataulussa.

– Hän ei odota liikoja. Aamulla hän luultavasti katsoo nopeasti passiaan – ”Ai, edelleen 17!”