West Bromwich Albionin managerilla Tony Pulisilla oli taannoin vaikeuksia löytää keskikenttäpelaaja Jake Livermore seuran harjoituskeskuksesta, kun tämä sai kutsun Englannin maajoukkueeseen.

Livermore oli maaliskuussa edustanut WBA:ta vasta viikkojen ajan, mutta Englannin päävalmentaja Gareth Southgate oli pannut merkille hänen mainiot peliesityksensä. Pulisin tarkoituksena oli kutsua pelaaja luokseen, jotta hän pääsisi kertomaan hyvät uutiset.

– Manageri (Tony) Pulis lähetti koko henkilökuntansa etsimään minua, jotta tulisin tapaamaan häntä hänen huoneeseensa, Livemore kertoo Shootin haastattelussa.

– Luulin olevani vaikeuksissa. Yritin vältellä häntä! Lopulta hän tavoitti minut ja käski minut istumaan – sanoen ”Tiedätkö, mistä haluan puhua kanssasi? Olin sotkenut jonkun auton pari päivää aiemmin, eikä kukaan ollut saanut tekijää selville.”

– Joten muiden asioiden ohella, kuten piileskelemisen harjoituskeskuksessa ja kenkien piilottamisessa, yllätyksekseni hän sanoi minun saaneen puhelun Englannin jalkapalloliitolta, koska Gareth halusi nimetä minut joukkueeseen. Se oli yksi paremmista hetkistä!

Livermore, 27, siirtyi The Hawthornsille Hull Citystä. Vuosina 2008-2014 hän edusti Tottenhamia, mutta kävi useammalla lainapestillä vuosien saatossa.

Lähde: Birmingham Mail