Swansea-luotsi Paul Clement odottaa siirtoikkunan viimeisinä päivinä hankittujen Renato Sanchesin ja Wilfried Bonyn pelaavan jo viikonlopun kierroksella. Joutsenet kohtaa sunnuntain pelissä Newcastlen.

20-vuotias Sanches saapui Swanseaan koko kauden lainasopimuksella. Vaikka portugalilainen on esiintynyt tällä kaudella vain yhdessä Bayernin ottelussa, Clement uskoo keskikenttäpelaajan olevan pelikunnossa.

– Tarkastelemme, kun hän tulee sisään joukkueeseen. En usko, että tulee ongelmia. Mitä hänet tunnen, hän on aina kunnossa. Uskon hänen olevan sunnuntaina mukana, valmentaja vahvisti lehdistötilaisuudessa.

Bony puolestaan palasi siirtokkunan viimeisenä päivänä Swanseaan Manchester Citystä. Hyökkääjä teki edellisellä visiitillään 70 otteluun 35 maalia Joutsenissa, joten norsunluurannikkolaisen paluuta on odotettu.

– Uskon hänen haluavan saada uransa takaisin raiteille. Hän on todella keskittynyt ja olen nähnyt hänen harjoittelevan hyvin. On mahdollista, että hän pelaa jo sunnuntaina. Hän on kunnossa. Ongelma on, että hän ei ole pelannut paljoa harjoituskaudella. Hän tulee silti 100-prosenttisen varmasti pelaamaan, Clement kommentoi.