[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

West Ham-Huddersfield
Maanantaina klo 22.00
Valioliiga

Huddersfield yrittää jatkaa nousun tuomaa huumaa vielä pimenevässä syksyssäkin. Tähän avautuu hieno tilaisuus sekaisin olevan kotijoukkueen kustannuksella.

Kovin odotuksin jälleen kerran kauteen lähtenyt West Ham on joutunut pettymään rajusti. Joukkue löytyy sarjataulukosta viimeiseltä sijalta murheellisessa saldolla: kolme ottelua, kolme tappiota maalierolla 2-10. Ennen maajoukkuetaukoa pelatussa jumbofinaalissakin Newcastle pieksi West Hamilla lattiaa tylyin 3-0-lukemin. Manageri Slaven Bilic oli jo viime kaudella hyvin lähellä potkuja, eikä nyt näytä yhtään paremmalta. Tuloksia on tultava ja nopeasti, tai pian West Hamia luotsaa joku muu.

Vierasjoukkue Huddersfield on aloittanut valioliigataipaleensa sensaatiomaisen hyvin. Joukkue on sarjassa sijalla kolme, eikä suotta. Kaksi voittoa tuli Newcastlea ja Crystal Palacea vastaan ja Southamptonkin taipui 1-1-tasapeliin ennen taukoa. Joukkueen laatu näyttäisi riittävän Valioliigaan erittäin hyvin.

Poissaolot

West Ham toivoisi saavansa kehiin loukkaantumisherkän Andy Carrollin, mutta hänen tilaansa seurataan päivittäin. Poissa ovat ainakin Winston Reid sekä Marko Arnautovic. Myös vierasjoukkueelta löytyy poissaoloja Martin Cranien, Jonathan Hoggin sekä Jon Stankovicin johdolla. Ainakin Carrollin tilanne kannattaa tarkistaa vielä pelipäivänä.

Arvio

Huddersfield pystyy lähtemään otteluun nousijan raikkaalla ja railakkaalla otteilla. Kaikki paineet ovat West Hamin harteilla, ja kotiyleisö voi kääntyä jopa isäntiä vastaan, ellei tulosta tule. Tämä avaa otteluun herkulliset lähtökohdat, jossa kotijoukkueesta ohipelaaminen kiinnostaa. Keskinäistä historiaa joukkueilta ei löydy, joten vertailupohjaa ei juurikaan ole.

West Ham-Huddersfield X2
Kerroin 1.84

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]