Lauantaina King Power Stadiumilla nähtiin kahden edellisen valioliigamestarin välinen mittelö, kun puolustava mestari Chelsea haki pisteet Leicesteristä maalein 2-1. Ainoa pelaaja, joka oli juhlimassa molempia mestaruuksia, oli Chelsean ranskalainen keskikenttäpelaaja N’golo Kanté.

Viime kaudella sekä pelaajayhdistyksen että toimittajien kauden parhaaksi pelaajaksi valitsema Kanté teki ottelussa komean maalinkin. 26-vuotias Kanté pani pallon pussiin 25 metristä, mutta hyvien tapojen mukaisesti ei tuulettanut osumaansa vanhaa seuraansa vastaan.

Kantén suvereeni esitys sai kiitosta myös manageri Antonio Contelta. Italialaisen mielestä Kanté vain alleviivasi statustaan Valioliigan parhaana pelaajana.

– Se oli uskomaton esitys. Kanté pelasi fantastisen ottelun. Hän teki maalin, mutta myös monta hyvää juoksua, Conte kehuu Sky Sportsilla.

– N’Golo on loistava pelaaja, joka vain parantaa. Nyt hän on myös todella hyvä pallollisena. Ennen hänestä sanottiin, että hänellä on pallottomana mahtava kunto ja että hän on erinomainen duunari.

– Nyt hän on kuitenkin kehittynyt pallollisenakin. Nyt hän on todellinen huippupelaaja. Kuinka korkealla hän on kaikista maailman pelaajista? En tiedä, mutta oli hieno saavutus olla viime valioliigakauden paras, ja tällä kaudella hän vain vahvistaa asemaansa, Conte lataa.