Entinen valioliigahyökkääjä Marcus Bent on solminut pelaajasopimuksen Englannin yhdeksännellä sarjatasolla pelaavan Wick FC:n kanssa, kertoo Littlehampton Gazette.

Bent, 39, on aiemmin edustanut muun muassa Ipswichiä, Evertonia, Birminghamia ja Sheffield Unitedia. Hänen edellinen seuransa oli indonesialainen Mitra Kukar kaudella 2011-12.

Yllättävän sopimuksen taustalla on Bentin ystävyys Wickin puheenjohtajana viime kuussa aloittaneen Rodney Lamptonin kanssa.

– Minä ja Marcus kasvoimme yhdessä Hammersmithissä ja olemme pysyneet hyvinä ystävinä siitä lähtien. Aloitettuani puheenjohtajana keskustelin Marcuksen kanssa ja hän sanoi olevansa kiinnostunut liittymään seuraan, Lampton sanoo.

L'hampton Gazette

@LhamptonGazette
ICYMI: From the Premier League to the SCFL. Former Blackburn, Charlton and Everton striker signs for Wick FC. trib.al/db2t6Ay

– Hänellä on loistavat meriitit lajissa. Toivon, että tämä hankinta on yksi ensimmäisistä suurista asioista, joita Wickissä tapahtuu.

Bent aikoo toimia myös seuran nykyisen managerin Lee Baldwinin apuna. Lisäksi hänelle on kaavailtu seurassa neuvonantajan roolia.

– Marcus on pelannut Valioliigassa, ja on mahtavaa, että hän tuli tänne. Tapasin hänet seurassa maanantaina. Hänellä on itseluottamusta, ja hänellä on suuret suunnitelmat täällä, tiivistää Baldwin.