Swansean 21-vuotias hyökkääjä Oli McBurnie sai tietää lainasiirtonsa kariutumisesta vasta vajaa viikko sen jälkeen, kun siirtoikkuna oli umpeutunut.

McBurnien siirtyminen Mestaruussarjassa pelaavan Barnsleyn riveihin näytti jo varmalta seurojen julkistettua asian elokuun viimeisen päivän iltana. Paperit ehdittiin toimittaa ennen siirtotakarajaa.

Wales Onlinen tietojen mukaan Englannin jalkapalloliiga olisi kuitenkin huomannut, että yhdestä asiakirjasta puuttui allekirjoitus. Siksi Barnsleyn vetoomus siirron toteutumisesta ei mennyt läpi.

– Se tuli täysin odottamatta, Swansean alle 23-vuotiaiden maanantain ottelussa Derbyä vastaan kaksi maalia tehnyt McBurnie kommentoi.

– Olin itse asiassa mennyt Barnsleyyn maanantaina ennen siirtoikkunan umpeutumista kirjoittamaan papereita. Sitten liityin Skotlannin (nuorten) maajoukkueeseen, hän jatkaa.

– Torstaina tiesin, että Wilfried Bonyn ja Fernando Llorenten siirrot kuuluivat osana minun siirtooni, joten odotin hermostuneensa hotellihuoneessani, jotta saisin tietää, onko se mennyt läpi. Odotin todella paljon mahdollisuutta haastaa itseni Mestaruussarjassa, kun kuulisin sen toteutuneen.

Sen jälkeen McBurnie kävi harjoittelemassa Skotlannin joukkueen kanssa.

– Sitten sinä iltana puhelin soi. Manageri (Paul Heckingbottom) soitti minulle ja sanoi olevansa erittäin pahoillaan siitä, että vetoomus on hylätty ja siirto peruuntuu. Minun piti palata Swansean riveihin, nuorukainen sanoo.

– En todellakaan tiennyt mitä sanoa. Olin totta puhuen hieman järkyttynyt, koska en tiennyt mistään ongelmasta ennen puhelinsoittoa. Se tuli puun takaa.

– En tunne asiaa perinpohjin. Se oli vaikea viikko, hyvin odottamaton, mutta nyt en voi tehdä asialle mitään.