Chelsean manageri Antonio Conte toivoo, että espanjalaispelaaja Pedro Rodríguezin onni kääntyy tulevaisuudessa. Asiasta kertoo FourFourTwo-lehti verkkosivuillaan.

Pedro loukkaantui jo kolmannen kerran yhtä monessa pelissä Arsenalia vastaan. Viime sunnuntain kohtaamisessa hän jätti kentän tauolla saatuaan potkun nilkkaansa.

Lontoolaisjoukkueiden pre-seasonin kohtaamisessa Kiinassa Pedro sai aivotärähdyksen ja kasvomurtumia, kun taas Community Shield -ottelussa hän loukkasi nilkkansa.

– Tällä kaudella hänellä ei ole onnea. Hän aloitti pahalla loukkaantumisella ystävyysottelussa Arsenalia vastaan, kun luu murtui hänen kasvoissaan. Sitten hän sai kolhun nilkkaansa… Toivon hänen kannaltaan, mutta ennen kaikkea joukkueemme kannalta, että hän on onnekkaampi tulevaisuudessa, toteaa Conte.

– Varmuudella Pedro yrittää nyt toipua viimeisimmästä vammasta. Myös työnteko on tärkeätä hänen kannaltaan. Älkää unohtako sitä, ettei loukkaantuneena voi tehdä töitä. Joskus saattaa menettää parhaan fyysisen kunnon, ja tähän tarvitaan enemmän aikaa. Se ei ole vakava vamma, mutta hän tarvitsee aikaa toipua.

Pedron tilalle vaihdettiin viime viikonloppuna ranskalainen Tiemoué Bakayoko.