Liverpoolin ex-pelaaja John Aldridge arvioi, että punapaidat ovat jo tässä vaiheessa kautta ulkona Valioliigan mestaruustaistelusta.

– Valioliigan tämän kauden mestaruuskamppailusta näyttää jo nyt tulevan suora taistelu kahden Manchesterin joukkueen välillä, mikä on massiivinen isku kaikille Liverpoolin kannattajille, Aldridge sanoo.

Hänen mukaansa lauantain 1–1-kotitasapeli Burnleyn kanssa noudatti samaa kaavaa, jota on nähty niin monta kertaa aiemminkin saksalaismanageri Jürgen Kloppin aikakaudella. Joukkue hallitsi pelitapahtumia ja loi paikkoja vaikka ”kymmenen jalkapallo-ottelun voittamiseen”.

– Ongelma on se, että he ovat edelleen haavoittuvia omassa päässä. Se tarkoittaa, että he jatkavat pisteiden menettämistä näissä peleissä. Se tarkoittaa, että vain viiden ottelun jälkeen on vaikea nähdä, kuinka Liverpool pääsisi mukaan taistelemaan mestaruudesta – niin kauan kun heillä on tämä heikkous puolustuspäässä.

Viikonlopun kierros oli Manchesterin joukkueiden kannalta täydellinen, sillä Liverpoolin lisäksi Arsenal, Chelsea ja Tottenham menettivät pisteitä.

– Voisi sanoa, että on liian aikaista tehdä mestaruusennustuksia, kun kautta on pelattu hieman yli kuukausi, mutta kahden kärjen ja muiden välillä näyttää jo olevan selvä kaula, tiivistää Aldridge.

Hänen mukaansa Liverpoolin kannalta positiivinen asia lauantaina oli Philippe Coutinhon esitys. Brasilialainen oli ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa tällä kaudella.

Lähde: Independent.ie