Vedonlyöntiyhtiö Ladbrokes on valioliigaseura Burnleyn virallinen yhteistyökumppani sekä tuore sponsori. Burnleyn kotistadionilta Turf Moorilta löytyy muun muassa Ladbrokesin nimeä kantava katsomonosa.

Tätä taustaa vasten olikin vähintään erikoista, että Ladbrokes lähetti Twitterissä haisevat terveiset kahdelle Burnleyn pelaajalle tiistaisen Liigacupin ottelun jälkeen. Burnley hävisi ottelun rankkarikisan jälkeen Leedsille.

Keskisormi oli osoitettu Burnleyn Chris Woodille ja Charlie Taylorille, joilla molemmilla on historiaa Leedsistä. Twiitti aiheutti jokseenkin ymmärrettävästi tuohtumusta joissain Burnleyn kannattajissa. Ladbrokes poistikin sittemmin twiittinsä ja pyysi seuralta ja sen kannattajilta anteeksi.

– Haluamme pyytää nöyrästi anteeksi kaikilta loukkaantuneilta seuran faneilta. Olemme pyytäneet myös Burnley FC:ltä anteeksi, Ladbrokesin tiedotteessa todettiin BBC:n mukaan.

 

 

– Ne olivat erittäin huonosti laadittuja twiittejä, jotka poistimme sittemmin. Sen oli tarkoitus olla hauskaa, mutta epäonnistuimme.