34-vuotiaalle Franck Ribérylle tuli kesällä täyteen jo kymmenen vuotta Bayern München-organisaatiossa. Saksalaisjätti hankki ranskalaisen riveihinsä kesällä 2007 25 miljoonalla eurolla. Se oli silloinen Bayernin seuraennätys.

Ribéry olisi kuitenkin saattanut päätyä myös Manchester Unitediin, sillä legendaarinen Sir Alex Ferguson oli nuorukaisesta kiinnostunut tämän pelatessa vielä kotimaassaan Marseillen joukkueessa. Ferguson ei kuitenkaan tarvinnut kuin yhden puoliajan päättääkseen, ettei Ribéry ollut oikea henkilö hänen kokoonpanoonsa.

Ribéry-kuvio nousee esille The Sunday Timesin julkaisemassa otteessa Alastair Campbellin päiväkirjakokoelmasta. Campbell oli Ison-Britannian entisen pääministerin Tony Blairin lehdistöpäällikkö sekä Sir Alex Fergusonin hyvä ystävä.

Helmikuussa 2006 Campbell ja Ferguson menivät yhdessä katsomaan ottelua Bolton-Marseille, jossa myös Ribéry pelasi.

– Alex tarkkaili Marseillen laituri Franck Ribéryä, mutta päätti jo ensimmäisen puoliajan aikana, ettei hän ollut tarpeeksi hyvä Unitedille, Campbell kirjoittaa.

81 A-maaottelua pelannut Ribéry on sittemmin valittu kolme kertaa Ranskan vuoden jalkapalloilijaksi, kerran Bundesliigan parhaaksi pelaajaksi ja kahdesti UEFA:n vuoden joukkueeseen. Vuonna 2013 Ribéry sijoittui Ballon d’Or-äänestyksessä kolmanneksi.