Manchester City isännöi tiistaina Shakhtar Donetskia Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Tuoreiden tietojen mukaan vierasjoukkueen kapteeni Darijo Srna ei pelaa kyseisessä ottelussa, sillä hän on jäänyt Ukrainan anti-doping keskus NADCU:lle kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä.

35-vuotias kroatialainen vakuuttaa, että hän ei ole syyllistynyt rikkeeseen, vaikka testitulokset niin kertovat.

– Ensimmäisenä ja kaikista tärkeimpänä asiana, tahdon tehdä selväksi, etten ole koskaan tietoisesti tai tahallaan ottanut mitään kiellettyjä aineita, enkä mitään sellaista josta saisi epäreilua kilpailullista hyötyä, Srna kommentoi aihetta The Sunin mukaan.

– Tutkimme mahdollista syytä tulokselle ja toimin täydessä yhteistyössä NADCU:n kanssa.

Toistaiseksi ei ole tarkempia tietoja siitä, minkä kielletyn aineen käytöstä pelaajaa syytetään ja päätöksen Man City -ottelun väliin jättämisestä teki sanojensa mukaan Srna itse.

– Jotta voin keskittyä täysin puolustukseeni ja välttää aiheuttamasta joukkueelleni häiriötä, olen tehnyt päätöksen olla pelaamatta, kunnes meneillään olevaan asiaan on löydetty oikeudenmukainen ratkaisu.

Srna on kaikkien aikojen eniten otteluita Kroatian maajoukkueessa pelannut pelaaja. Seurajoukkuetasolla hän on edustanut Shakhtaria jo 14 vuoden ajan, vaikka hän on kertonut muun muassa FC Barcelonan tavoitelleen häntä.