Spartak Moskova on aloittanut tulosten valossa Mestarien liigan lohkovaiheen hyvin, sillä se saavutti avauskierroksen Maribor-tasapelin lisäksi tasapelipisteen myös Liverpoolilta tiistaina. Voi olla, että joukkue saa kuitenkin tulevissa otteluissaan entistä vähemmän seuraa omilta kannattajiltaan.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on käynnistänyt uuden kurinpitokäsittelyn koskien Liverpool-ottelun järjestyshäiriöitä. Spartakin kannattajat toivat katsomoon ”UEFA Mafia” -tekstillä koristellun lakanan sekä avasivat katsomossa savukranaatteja. Lisäksi kannattajat tukkivat stadionin portaita.

Spartakia rankaistiin UEFA:n toimesta jo avauskierroksen vieraspelissä Mariborin kotikentällä tapahtuneista levottomuuksista. Tuolloin katsomosta lensi kentälle soihtu, joka oli hyvin lähellä osua ottelun erotuomariin.

Mariborin tapahtumat poikivat Spartakille sanktiona sen, ettei seuran kannattajille myönnetä lainkaan lippuja marraskuun vieraspeliin Sevillassa. Voi olla, että uusien hölmöilyjen seurauksena katsojat saavat tyytyä TV-tarjontaan jollain toisellakin ottelukierroksella.