Chileläinen El Mercurio kirjoittaa, että vastikään hyökkäystään Neymarilla ja Kylian Mbappélla vahvistanut PSG tavoittelee tammikuussa jo seuraavaa suurhankintaa teho-osastolleen. Pariisilaisten kerrotaan haluavan riveihinsä Arsenal-sopimuksensa viimeistä kautta pelaavan Alexis Sánchezin.

Chileläistaituri oli elokuussa jo viittä vaille Manchester Cityn mies, ja oli toitottanut siirrosta maajoukkuetovereilleen isoon ääneen. Siirtoa ei kuitenkaan koskaan tapahtunut, koska Arsenal ei onnistunut hankkimaan Thomas Lemaria Monacosta Sánchezin korvaajaksi.

Sánchez ei ole siirtopettymyksensä jälkeen ihmeitä esittänyt, ja peliaikakin on ollut hyvin vaihtelevaa. Siirtoa uusiin maisemiin tammikuussa pidetäänkin hyvin mahdollisena, jotta Arsenal saisi miehestä edes jonkinlaisen korvauksen.

Osoitteen on uskottu olevan Manchester City, mutta El Mercurion mukaan PSG aikoo vetää välistä ja tuoda Sánchezin jälleen yhteen entisten joukkuekavereidensa Neymarin ja Dani Alvesin kanssa. Lehden mukaan PSG on valmis maksamaan Arsenalille 10,2 miljoonan etumaksun, jotta lontoolaisseura unohtaisi Cityn kosiskelut ja taipuisi hoitamaan Sánchez-kaupan heidän kanssaan.

Mikäli PSG todella onnistuisi Sánchezin nappaamaan, lehti pitää mahdollisena sitä, että se merkitsisi Edinson Cavanin myyntiä. Uruguaylainen on pelannut PSG:ssä jo vuosikausia, ja ampunut seuralle läjäpäin maaleja. Neymarin saavuttua Pariisiin Cavani on kuitenkin valahtanut jälleen kakkosviulun soittajaksi.