West Hamin Reece Oxford siirtyi kesällä vuoden lainasopimuksella Saksan Bundesliigassa pelaavan Borussia Mönchengladbachin riveihin. Kauden ensimmäiset kuukaudet ovat kuitenkin olleet nuorukaiselle todella vaikeita, sillä hän ei ole saanut pelata vielä minuuttiakaan joukkueen virallisissa otteluissa.

Vasta 18-vuotias puolustajalupaus on pelannut iästään huolimatta jo Englannin alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän siirtyi Saksaan nimenomaan sen takia, että saisi vakituisesti minuutteja kovatasoisessa sarjassa, mutta toisin on käynyt.

ESPN kertoo, että pelaajan läheinen on paljastanut, että Oxford palaakin lontoolaisseuraan kesäkuun sijasta jo joulukuussa.

FIFA:n sääntöjen mukaan hän ei saa pelata West Hamin mukana vielä tämän vuoden puolella, mutta joukkue suunnittelee ottavansa hänet harjoitusvahvuuteen hyvissä ajoin, että hän on valmis, kun pelilupa on kunnossa.

Molempien seurojen kerrotaan olevan tyytyväisiä ratkaisuun.