Entinen huippupelaaja Tony Gale sanoo Sky Sportsin mukaan, että Tottenhamin Harry Kane on Neymaria arvokkaampi jalkapalloilija.

Espanjalaissivusto Don Balon uutisoi aiemmin, että Real Madrid olisi valmis maksamaan Kanesta 200 miljoonaa euroa. Englantilaiskärki takoi pelkästään syyskuussa yhteensä 13 maalia, jos sekä seurajoukkuepelit että maaottelut huomioidaan.

– Houkutus on se, että sillä maksetaan uusi stadion, jos he myyvät hänet. Parhaiden pelaajien halutaan kuitenkin pelaavan uudella stadionilla, ja hän on yksi maailman parhaista kärkipelaajista tällä hetkellä, Gale toteaa.

– He olisivat hulluja myydessään hänet. Kaikki pitää rakentaa hänen ympärilleen ja antaa hänelle se, minkä Real Madrid maksaisi hänelle. Mielestäni hän on Neymaria arvokkaampi. Harry tekee maaleja, ja maalit ovat se juttu.

Toinen asiantuntija Ray Wilkins on samaa mieltä. Hänen mukaansa Tottenhamin ei pidä päästää Kanea lähtemään seurasta.

– Hän on mittaamattoman arvokas Tottenhamille, eikä heillä ole varaa päästää häntä menemään, koska silloin tuhoutuu kaikki se, mitä he yrittävät tehdä. He saivat 80 miljoonaa puntaa (91,6 miljoonaa euroa) Gareth Balesta, eivätkä tehneet sillä oikeastaan paljon, joten heillä ei ole varaa päästää häntä menemään.

Elokuussa PSG maksoi brasilialaishyökkääjä Neymarista 222 miljoonaa euroa Barcelonalle.