Paikallislehti Liverpool Echon mukaan Ben Woodburn ja Roberto Firmino ovat pelaajat, jotka Liverpool pyrkii seuraavaksi kiinnittämään uusilla jatkosopimuksilla.

Tässä kuussa 18 vuotta täyttävä Woodburn on ihastuttanut otteillaan Walesin maajoukkueessa. Liverpoolin edustusjoukkueessa teinipelaaja on esiintynyt kymmenen kertaa, ja nyt hänen sopimusehtojensa odotetaan paranevan.

Liverpool on halukas solmimaan jatkopestin myös brasilialaishyökkääjä Firminon kanssa. Seuralle 27 maalia takoneen Firminon nykyinen sopimus on umpeutumassa vuonna 2020.

Maanantaina 26 vuotta täyttänyt Firmino kuuluu manageri Jürgen Kloppin luottomiehiin.

Sen sijaan Saksan maajoukkuemies Emre Canin sopimusneuvottelut näyttävät Echon mukaan olevan edelleen enemmän tai vähemmän umpikujassa. Sopimus päättyy tähän kauteen, ja Liverpool saattaa menettää pelaajan ilman siirtokorvausta.

Sopimusneuvottelut käynnistyivät jo kesällä 2016, mutta sovun syntyminen on osoittautunut ongelmalliseksi. Canin edustajat haluavat hänet seuran parhaiten palkattujen pelaajien joukkoon ja lisäksi sopimukseen ulosostopykälän.

Liverpool ei ole vielä taipunut vaatimuksille, mutta Klopp toivoo yhä, että osapuolet saavat aikaan jonkinlaisen kompromissin.