Stoken keskikenttämies Charlie Adam paljastaa, ettei 12 miljoonalla punnalla tammikuussa hankitun Saido Berahinon tilanteen kanssa hyssytellä joukkueen harjoituksissa.

Nuori kärkipelaaja tekee erittäin kovasti töitä päättääkseen 31 ottelun maalittoman putkensa. Valioliigan edellisellä kierroksella Southamptonia vastaan hän hukkasi rangaistuspotkun.

– Minä sanon sen hänelle, koska minusta tuntuu, että se saattaa piiskata häntä eteenpäin. En kiusaa häntä, vaan sanon ”Hei, aiotko tehdä meille maalin tänään?”, Adam kommentoi BBC Radio 5Liven haastattelussa.

– Ja luulen, että se voisi haitata jotakin muuta, mutta yritän vain antaa hänelle hieman itseluottamusta. Yritän antaa hänelle sen lisäponnistuksen.

Adam on joka tapauksessa luottavainen sen suhteen, että Berahinon maali nähdään pian.

– Hän on tullut ja ollut riittävän hyvä joukkueessamme, mutta hänen pitää saada se apina pois selästään, skotti pohtii.

– Hän tekee (viimeistely)harjoituksia Eddien (Niedzwiecki) kanssa harjoitusten jälkeen, mutta tällä hetkellä asiat eivät tapahdu toivotulla tavalla hänen kannaltaan. Hän saa kuitenkin mahdollisuutensa – se on vain ajan kysymys.

– Hän on tehnyt viime vuosien aikana muutaman virheen, mutta hän oppii siitä. Kentällä ja kentän ulkopuolella hän tekee kovasti töitä ja yrittää kehittää peliään.

Lähde: Stoke Sentinel