Newcastlen mallikkaan alkukauden yksi tärkeimmistä tekijöistä on ollut vahvan alkukauden joukkueen kapteeni Jamaal Lascelles. 23-vuotias toppari on organisoinut puolustuksen pitäväksi ja on tehnyt oman toimensa ohessa myös kaksi tärkeää loppuhetkien maalia, jotka ovat tuoneet joukkueille lisäpisteitä.

Perjantaina Newcastlella oli ilo ja kunnia tiedottaa Lascellesin pitkästä jatkosopimuksesta. Uusi sopimus ulottuu aina kesään 2023 saakka.

Lascelles saapui Harakoihin Nottinghamista vuonna 2014. Hän on pelannut Newcastlen paidassa nyt 75 ottelua tehden otteluissa seitsemän maalia.

 

– Olen ikionnellinen. Olen ollut iloinen siitä lähtien, kun tulin Newcastleen. Rakastan kaupunkia, jalkapalloa ja faneja, Lascelles hehkui seuran kotisivujen tiedotteessa.

– Olen todella iloinen, että olen sitoutunut seuraavaksi kuudeksi vuodeksi tänne. Meillä on kunnianhimoinen ryhmä, fanit ovat loistavia ja manageri luottaa minuun.

Englannin eri ikäkausimaajoukkueissakin näyttäytyneen Lascellesin alkukausi on ollut niin vahva, että innokkaimmat vievät miestä jo A-maajoukkueeseen. Kehunsa mies saa myös manageri Rafael Beníteziltä.

– Heti kun tein Jamaalista Newcastlen kapteenin, hän vastasi haasteeseen ja on kehittynyt pelaajana ja ihmisenä. Hän on osoittanut olevansa todella hyvä johtaja ja hieno roolimalli, Benítez kehuu kapteeniaan.