Espanjalainen Superdeporte-sivusto kertoo, että Manchester United on iskenyt silmänsä Valencian junioreissa pelaavaan 14-vuotiaaseen pallotaituriin. Loogista sinänsä, onhan pojan sukunimi United-kannattajille varsin tuttu Neville.

Harvey Neville jäi pelaamaan Valenciaan sen jälkeen, kun hänen isänsä Phil Neville ja setänsä Gary Neville erotettiin seuran edustusjoukkueen valmennuksesta. Ja Valencian junioreissa Harveyn peli kulkee.

Viime perjantaina Harvey Neville teki ottelussa maalin ja antoi kaksi maalisyöttöä, ja isä Phil latasi ylpeänä pojastaan videon sosiaaliseen mediaan. Video johti mielenkiintoiseen sananvaihtoon.

– Hän ei ole minun poikani osaessaan antaa tuollaisia keskityksiä, Phil Neville kirjoitti ja sai itsensä David Beckhamin osallistumaan keskusteluun.

– Phil, oletko näyttänyt Harveylle videoita minusta, Beckham kysyi vastauksessaan.

– Näin on, kaveri. Aamuin, päivin ja illoin, Neville kuittasi.

No es mi hijo con un centro como este!!! @harvey.neville

A post shared by Philip Neville (@philipneville18) on

Superdeporten mukaan Manchester United havitteli Harvey Nevilleä omaan akatemiaansa tänä kesänä, mutta Neville halusi jatkaa edelleen Valenciassa. Myös Tottenhamin kerrotaan olevan kiinnostunut numerolla 7 pelaavasta Harvey Nevillestä, jota brittilehdistö nimittää ”uudeksi Beckhamiksi”.

Ennen Espanjaan muuttoaan Harvey Neville päätti pelata Manchester Cityn junioreissa. Erikoinen ratkaisu johtui siitä, että hän halusi rakentaa uraansa omana itsenään eikä sukunimensä edesauttamana – tai rasittamana.

Sky Sportsin asiantuntijana tätä nykyä toimiva Phil Neville pelasi Valioliigaa Manchester Unitedissa 10 täyttä kautta ja Evertonissa vielä kahdeksan päälle. 40-vuotias Phil Neville pelasi 59 ottelua Englannin maajoukkueessa.

7️⃣⚽️

A post shared by Harvey Neville (@harvey.neville) on

Mi mejor amigo-my best mate!!!

A post shared by Philip Neville (@philipneville18) on