Burnleyn puolustaja Matt Lowton kehuu Lancashire Telegraphin mukaan Nick Popea, joka on esiintynyt edukseen tolppien välissä Tom Heatonin loukkaantumisen jälkeen.

Pope on päästänyt ainoastaan yhden maalin 324 minuutin aikana Valioliigassa. Hän joutui yllättäen tositoimiin kesken Crystal Palace -ottelun, kun Heatonin olkapää meni sijoiltaan.

Entinen Charltonin mies on pitänyt sen jälkeen maalinsa puhtaana Huddersfieldiä ja Evertonia vastaan. Vain Liverpool onnistui ohittamaan hänet tasapeliin päättyneessä kamppailussa Anfieldilla.

Hyvät otteet palkittiin vuoteen 2020 ulottuvalla jatkosopimuksella, johon sisältyy optio yhdestä lisävuodesta.

Ennen tätä syksyä Pope ei ollut koskaan pelannut ainuttakaan minuuttia Valioliigassa. Mestaruussarjassa pelejä oli kertynyt 33.

– Mielestäni hän on ollut fantastinen, Lowton sanoo.

Burnley FC

@BurnleyOfficial
BREAKING: Nick Pope signs new long-term deal at Turf Moor. Read: bit.ly/2xu8TGG

– Olemme nähneet läheltä, kuinka hyvä hän on harjoituksissa. Hänen torjuntatyöskentelynsä laukauksissa on ilmiömäistä, ja harjoituksissa häntä on vaikea ohittaa pienpeleissä ja laukauksissa harjoitusten jälkeen, hän jatkaa.

– Tiesimme, että hänellä on kykyjä. Kyse oli vain sisään tulemisesta ja sen varmistamisesta, ettei hän ollut liian hermostunut.

Heaton on ollut viime vuosien aikana yksi Burnleyn tärkeimmistä pelaajista, mutta Popen ansiosta häntä ei ole liiemmin ikävöity.

– Hän on ollut A1-luokkaa tultuaan sisään ja pitänyt meidät peleissä – aivan kuin Tom aiemmin. On mahtavaa, että meillä on hänen kaltaisensa pelaaja, korostaa Lowton.