Lopputurnauspaikkansa jo aiemmin varmistanut Belgia päätti MM-karsintaurakkansa voitokkaasti, kun se kellisti H-lohkon tiistain kotiottelussaan Kyproksen 4–0.

Chelsean Eden Hazard taituroi punapaidat johtoon komealla laukauksellaan, kun takana oli reilut kymmenen minuuttia.

Nuorempi veli Thorgan Hazard iski ensimmäisen A-maaottelumaalinsa 52. minuutilla irtopallosta, ja Eden puolestaan onnistui yhdeksän minuuttia myöhemmin pilkulta.

Belgian edellisestä karsintapelistä nilkkavamman takia sivussa ollut Manchester Unitedin Romelu Lukakukin pääsi maalin makuun. Hänet vaihdettiin kentälle 66. minuutilla, ja verkko heilui 12 minuuttia myöhemmin vahvan rynnistyksen päätteeksi.

Illan juhlituin sankari oli kotijoukkueen 30-vuotias puolustaja Jan Vertonghen, joka nousi yksin Belgian A-maaottelutilaston kärkeen. Tottenhamin miehellä on nyt koossa 97 maaottelua – yksi enemmän kuin entisellä ennätyksen haltijalla Jan Ceulemansilla.

Belgia keräsi kymmenessä pelissään vakuuttavat 28 pistettä. Lohkokakkoseksi päätyi Kreikka, joka nuiji päätöskierroksella heikon Gibraltarin 4–0.