Entinen huippupelaaja Paul Merson kirjoitti Daily Starin kolumnissaan, että Valioliigan hännänhuippu Crystal Palace on jo tuomittu putoamaan.

Palace-legenda Andy Johnson ei ole alkuunkaan samaa mieltä Mersonin kanssa, vaikka joukkueen piste- ja maalitili ovat vielä avaamatta.

– Se on hullua. Kuusi tai seitsemän peliä takana, ja Palace suljetaan jo laskuista pois. En ole samaa mieltä. He ovat vaihtaneet manageria ja kohdanneet Valioliigan kärkijoukkueita, Johnson toteaa Croydon Advertiserin mukaan.

– Fanien on vain oltava kärsivällisiä, ja tulosta alkaa tulla. Tarvitaan vain yksi voitto, ja jos katsotaan eroja sarjataulukon hännillä, sitä on vain neljä tai viisi pistettä.

Johnsonin mukaan alku ei ole ollut hyvä, mutta se ei ole vielä maailmanloppu. Kausi on todella pitkä.

– He vain tarvitsevat sen yhden voiton, jonka uskon tulevan hyvin pian. Silloin asiat lähtevät rullaamaan, ex-hyökkääjä sanoo.

– Tällä hetkellä Palace on onnekas siinä mielessä, että ympärillä olevat joukkueetkaan eivät voita pelejä. Pohjalla on erittäin vaikeata, mutta ympärillä olevat joukkueet on voitettava. Tällä hetkellä he kohtaavat Valioliigan kärkikolmikon joukkueita.

Otteluohjelma muuttuu pian Palacen kannalta helpommaksi. Kannattajat odottelevat myös avainpelaaja Wilfried Zahan paluuta tositoimiin.