BBC kertoo, että Englannin Ykkösliigassa pelaava Oldham harkitsee Manchester Unitedin legendaarista keskikenttäpelaajaa Paul Scholesia joukkueensa uudeksi manageriksi. Scholes on tiettävästi käynyt jo Oldhamin haastattelussa.

BBC:n mukaan Oldham oli Scholesin lapsuuden suosikkiseura. Mikäli 42-vuotias Scholes tehtävään valitaan, on se hänen ensimmäinen valmentajanpestinsä Englannin ammattilaissarjoissa.

Oldham erotti valmentajansa John Sheridanin syyskuussa joukkueen juututtua Ykkösliigan jombosijalle. Väliaikaisen managerinsa Richie Wellensin johdolla Oldham on voittanut kaikki kolme otteluaan, ja sarjasijoitus on kohentunut 19:ksi. Viime kaudella pelaajauransa päättänyt Wellens olisi halukas jatkamaan työtään pysyvällä pestillä.

Oldham etsii parhaillaan uutta sijoittajaa, sillä seura on pahoissa talousvaikeuksissa. Sen pelaajat ja henkilökunta eivät saaneet syyskuussa palkkojaan. Tämä oli vuoden 2011 jälkeen jo kolmas kerta, kun näin kävi.

 

Paul Scholes pelasi vuosien 1994-2013 välisenä aikana kaikkiaan 717 ottelua Manchester Unitedin paidassa, ja teki otteluissa 155 maalia. Hän voitti Unitedissa 11 valioliigamestaruutta sekä kaksi kertaa Mestarien liigan.

 

66 A-maaottelua pelannut Scholes omistaa alasarjaseura Salford Citystä osan yhdessä joidenkin Unitedin entisten pelikaveriensa kanssa.