Skotlannin jäätyä rannalle ensi vuoden MM-turnauksesta torstaina ilmoitettiin, että maajoukkueen päävalmentaja Gordon Strachan luopuu tehtävästään. Strachan pelasi aikanaan Manchester Unitedissa, ja Unitedista on tuttu myös vedonlyöntitoimistojen varhainen ennakkosuosikki Strachanin työn jatkajaksi. David Moyes.

54-vuotias Moyes valmensi vuosikausien ajan menestyksekkäästi Evertonia, ja palkattiin monien yllätykseksi Sir Alex Fergusonin seuraajaksi Manchester Unitedissa vuonna 2013. Moyes ei kuitenkaan kestänyt Unitedissa yhtä kokonaista kauttakaan, sillä menestys jäi varsin vaatimattomaksi.

Unitedista saamiensa potkujen jälkeen Moyes kävi kokeilemassa onneaan Espanjassa, mutta Real Sociedadissakaan ei oikein kulkenut. Viimeksi Moyes valmensi Sunderlandia, mutta se pesti päättyi putoamiseen Valioliigasta viime kauden päätteeksi.

Glasgowsta kotoisin oleva Moyes pelasi aikanaan Skotlannin alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa, mutta hän ei ole valmentanut vielä koskaan kotikonnuillaan Skotlannissa. Sky Sportsin mukaan Moyes onkin Skotlannin maajoukkueen valmentajan pestistä kiinnostunut ja toivoo pääsevänsä työhaastatteluun.