© Kuva: Getty Images

Times: Man United -faneille hyviä uutisia – Zlatan Ibrahimovic palaamassa etuajassa

Zlatan Ibrahimovic saattaa pelata jo ennen vuodenvaihdetta.

Hyökkääjä on ollut sivussa viime huhtikuusta lähtien, jolloin hän loukkasi polvensa. Aiemmin on uumoiltu, että Ibrahimovic palaisi pelikuntoon tammikuussa, mutta tuoreimman tiedon mukaan paluu voi koittaa etuajassa.

The Times kertoo, että Ibrahimovicin odotetaan palaavan joukkueharjoituksiin marraskuun alussa. Ruotsalaisen kauden ensimmäinen peli voisi olla 12. joulukuuta Bournemouthia vastaan tai neljä päivää myöhemmin West Bromia vastaan.

» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää