Jokainen vähänkään jalkapalloa seuraava muistaa vielä pitkään, kuinka legendaarisen Zinedine Zidanen komea pelaajaura päättyi Italian Marco Materazzin puskemiseen MM-kisojen loppuottelussa vuonna 2006. Tuo tapaus jäänee jalkapallohistorian unohtumattomimmaksi headbuttiksi.

Päätään käytti väärin myös Manchester Cityn kolmosmaalivahti Arijanet Muric. Montenegron alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa maanantaina debytoinut Muric täräytti vastustajaan sellaisen pukkauksen, jota ei ole vähään aikaan nähty – ja vieläpä aivan tuomarin silmien alla.

Urban News Online

@1urbannews
New post (Manchester City keeper Ari Muric faces long international ban after ...) has been published on urbannews - urbannews.co.uk/manchester-cit…

Ei liene kaukaa haettua, että 198-senttistä Ari Muricia odottaa tapauksen jälkeen pitkä kansainvälinen pelikielto.

Vasta 18-vuotias Muric säntäsi ulos maaliltaan irtopalloa tavoitellakseen ja lanasi samalla Slovenian hyökkääjän Zan Zuzekin epäonnisesti tantereeseen. Kun Zuzekin joukkuekaveri riensi paikalle ja tönäisi Muricia selästä, maalivahti menetti hermonsa täysin. Muric puski voimalla slovenialaista päähän ja sai vieressä seisseeltä tuomarilta välittömästi ulosajotuomion.

Muric siirtyi Manchester Cityn organisaatioon Zürich Grasshoppersista kesällä 2015. Hän matkusti Cityn mukana Mestarien liigan vierasotteluun Feyenoordia vastaan syyskuussa. Debyytti edustusjoukkueessa on yhä tekemättä, mutta seuran reservijoukkueessa hän on pelannut tällä kaudella kolme ottelua.

Videon Muricin törkeydestä voi katsoa Daily Starin sivuilta.